Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

02. 04. 2013. 11:26 >> 11:28

31 KONCERT

"Marun 5" sprema album i turneju

Pop rok grupa “Marun 5" (Maroon 5), najavila rad na novom albumu, ali i ljetnju turneju po SAD.

Bend je saopštio je da će im turneja početi 1. avgusta u Sent Luisu i da će na tom koncertu sa njima nastupiti i Keli Klarkson.

“Mislim da je svirka napolju uvijek drugačija od sviranja u areni jer je naglasak više na muzici, a manje na produkciji”, rekao je  pjevač Adam Levin.

Turneja, tokom koje će imati 31 koncert, biće završena 5. oktobra u San Dijegu.

Levin je rekao i da on i drugi članovi benda i dalje uživaju u uspjehu svog prethodnog, četvrtog albuma “Overexposed” koji je dostigao platinasti status zahvaljujući pjesmama “Payphone”, “One More Night” i “Daylight”.

“Nevjerovatno je imati album koji je publika toliko prihvatila. To je ostvarenje sna”, rekao je Levin i dodao da grupa trenutno radi na novom albumu. “Tek smo počeli ali imamo sjajne pjesme”.

“Stvari na kojima sada radimo definitivno će biti nešto mračnije po zvuku i možda sličnije onome što smo radili na debi albumu ‘Songs About Jane’”, rekao je gitarista Džejms Valentin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније