Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

11. 12. 2014. 11:24   >>  11:21 1

SPECIJALNA PONUDA

Karte za Sea Dance samo 19,99 eura!

Prodaja ograničenog broja ulaznica po specijalnoj cijeni od 19,99 eura, za festival Sea Dance, počeće sjutra tačno u podne!

 

"U petak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći vrlo ograničen kontigent ulaznica za Sea Dance po cijeni od svega 19,99 eura. Ovo je cijena sa čak 65% popusta u odnosu na redovnu cijenu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš)", saopštili su organizatori.

Oni očekuju kako će najpovoljnije ulaznice biti rasprodate u vrlo kratkom roku, pa su ljubiteljima festivala savjetovali da budu među najbržima, kako bi rezervisali svoje ulaznice za drugo izdanje Sea Dance festivala na vrijeme!

"Naredna godina biće u znaku 15. rođendana Egzit festivala, koji će obilježiti nastavak sedmodnevne ljetnje Egzit avanture! Egzit festivalbiće održanod 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu,dok će drugi po reduSea Dance Festivalbiti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori", navode organizatori.

Stoga, ako planirate da proslavite Egzitov 15. rođendan nezaboravnim provodom na cjelokupnoj Egzit avanturi, iskoristite specijalnu ponudu!

"U petak, 12. decembra tačno u 12h u prodaji će se naći vrlo ograničen broj ulaznica po cijeni od 51,5 eura za četiri dana Egzit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ali to nije sve! Samo u sklopu praznične akcije svi kupci biće nagrađeni ulaznicom za Egzit avanturu, odnosno dobijaju ulaznicu za Sea Dance Festival na poklon, uz uslov registracije za Sea Dance, koja će se vršiti putem sajta www.gigstix.com od 1. do 31. marta 2015. To je čak 70% popusta u odnosu na redovnu cijenu EXIT avanture", istakli su organizatori.

Za nezaboravni ljetnji doživljaj u prodaji će biti i ulaznice za Egzit kamp, otvoren od 7. do 14. jula, po cijeni od 26,5 eura.

"Ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, dostupne su po cijeni od svega 26,5 eura za sedam dana morske ekstravagance!", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније