Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

28. 11. 2014. 13:10 >> 13:07

PJESMA ŽELIM

Novi spot benda Zoon politikon

Podgorički bend Zoon politikon objavio je novi spot za pjesmu Želim.

 

Spot za pjesmu, koja se nalazi na albumu Bas eliminator, sniman je u Podgorici, na različitim gradskim lokacijama.

“Interesantno je što neke od poznatih gradskih lokacija na kojima je snimano do sad nisu iskorišćene u slične svrhe”, kazali su članovi benda.

Režiju, scenario, montažu i kameru radili su Boško Purić i Bane Kljajić.

“Snimanje je proteklo u odličnoj atmosferi i trajalo je tri dana. Ovaj spot je predstavljanje singla i nije najava novog materijala, već samo znak da je bend opet u punoj postavi i aktivan. Promocija spota, uz svirku, održana je u KC Gavroš, 26.11. Bend najavljuje svirke za 7. i 8. decembar, u NK pabu (Nikšiću) i Montenegro pabu (Podgorica)”, kazali su iz benda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније