Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

26. 03. 2013. 18:51 >> 18:56

ZAKULISNO

VIDEO: Kako je „Depeche Mode“ snimao novi album

Engleski bend „Depeche Mode“ objavio je kratak film o snimanju novog albuma "Delta Machine".

„Depeche Mode“ su 13. studijski album „Delta Machine“ snimali prošle godine u Santa Barbari, Kaliforniji i Njujorku. U filmu se vidi kako je izgledao rad u studijima na novom albumu, uz intervjue sa članovima grupe koji govore o „Delta Machine“.

„Pravljenje ovog albuma bilo je nevjerovatno teško zato što sam želio da zvuk na ovom izdanju bude veoma moderan. Želio sam da se ljudi osjećaju dobro kada slušaju ovaj album, da osjete određenu mirnoću“, rekao je gitarista i klavijaturista „Depeche Mode“ Martin Gor.

Frontmen grupe, Dejv Gan ocijenio je da su na ovom izdanju kompletno promijenili ideju kako treba da se pravi album.

„Kada smo udarili o zid shvativši da album zvuči previše normalno, odlučili smo da ga upropastimo i tako dođemo do izvornog „Depeche Mode“ zvuka“, zaključio je Gan.

Film o snimanju „Delta Machine“ možete pogledati ovdje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније