Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

25. 03. 2013. 12:16 >> 12:17

ZA DVA DANA

Kad "Kuća časti“

Novi album grupe S.A.R.S. „Kuća časti“ objavljen u subotu, 23. marta u podne, za samo dva dana „skinut“ više od 20.000 puta.

Bend S.A.R.S. je nastavio tradiciju poklanjanja novih pjesama na MTV sajtovima, gdje je i prethodni album "Perspektiva" takođe bio ekskluzivno objavljen 1. januara 2012. Tada su postigli još jedan rekord, jer je album preuzet u više od nevjerovatnih 75.000 primeraka!

„Perspektiva“ je ujedno bilo i prvo izdanje, koje je na svom sajtu objavio MTV.

Na albumu „Kuća časti“ nalazi se jedanaest pjesama, a među njima su i hitovi „Mir u svetu“ i „Bojana“, koju su članovi bend S.A.R.S. uradili u saradnji sa crnogorskim hip hop sastavom Who see, prošlogodišnjim dobitnicima MTV Best Adria Act nagrade.

Na albumu se pojavljuje nekoliko zanimljivih gostiju – Shamso69 iz hrvatskog benda "Brkovi", Saša iz "TBF-a", Dialup Lama iz benda "Bolesna Štenad" i crnogorski hiphop sastav "Who See". Album je miksan u studiju "Po-drum".

Osim na MTV.RS, album je biti dostupan za besplatan download i na strani sarsbend.com/download. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније