Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

23. 03. 2013. 09:11   >>  09:14

MUZIČKI FESTIVAL

Zagrijava se "Refresh"

Organizatori "Refresha" pozivaju sve zainteresovane da 29. marta dođu na promo zabavu i saznaju šta ih očekuje na sedmom izdanju ljetnjeg festivala.

Kada će se održati "Refresh", ko će biti zvijezde ovogodišnjeg sedmog izdanja jednog od najboljih festivala elektronske muzike na crnogorskoj obali i koje novine vas očekuju ovog ljeta u diskoteci "Maximus", saznaćemo na promo zabavi, kao i to koji talas elektronske muzičke scene će zapljusnuti obalu Bokokotorskog zaliva.

Za di-džej pultom naći će se crnogorski di-ždžej tim: Vlado Marković, Be Good, Cule, GileRZ. A da dodatno zagrije atmosferu potrudiće se cirkuska družina "Alternacija".

Zabava počinje u 22 sata, a održaće se u "Lucky" baru. Ulaz  je beslatan, a svi posjetioci imaće priliku i da osvoje ulaznice za predstojeće sedmo izdanje festivala. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније