Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

18. 03. 2013. 17:16   >>  19. 03. 2013. 14:06

POSLIJE 20 GODINA

VIDEO: Bouvijev album na 1. mjestu

Album britanske rok ikone Dejvida Bouvija, postao je najprodavaniji u 2013. i poslije 20 godina ponovo se našao na prvom mjestu britanske top liste.

Dejvid Bouvi je u januaru iznenadio mnoge u svijetu muzike, sa novim singlom "Where Are We Now?" poslije desetogodišnje pauze.

Album "The Next Day" je sniman u tajnosti tokom posljednje dvije godine, a singl je objavljen prošle nedjelje na njegov 66. rođendan i predstavlja prvu novu pjesmu od albuma "Reality" iz 2003.

Novi album prodat je već u 94.000 primjeraka i time je postao najbrže prodavani album u Velikoj Britaniji u 2013., pretekavši tako album Bon Džovija "What About Now".

Album "The Next Day" najbolji je povratnički album u istoriji rok muzike, po ocjenama britanskog "The Independent".

Legendarni muzičar posljednji put je na vrhu liste albuma bio 1993. sa pločom "Black Tie White Noise."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније