Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

18. 03. 2013. 12:02   >>  11:51

ŽIVOT POZNATIH

Danijel Popović: Od zvijezde do socijalnog slučaja

Nekadašnja pop zvijezda SFRJ, Danijel Popović, u intervjuu za hrvatski In Magazin otkrio je da se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.

Pjevač koji je na Evroviziji 1983. godine predstavljao bivšu Jugoslaviju hitom "Džuli", u produkciji tadašnje Televizije Titograd, u intervjuu za In Magazin pričao je o novom albumu i privatnom životu.

 

  Rođeni Crnogorac, čije je pravo ime Milan Popović, ženio se četiri puta. Trenutno živi u Ljubljani sa suprugom Aleksandrom, s kojom je osam godina u braku i njenom ćerkom.

  Kaže da su pjesme na novom albumu autobiografskog karaktera i da su "vrlo teške". Jer, takav je, kako kaže, bio i njegov život od kada je otpjevao "Džuli".

  "Nekad sam bio zvijezda, danas sam socijalni slučaj".

U intervjuu je otkrio kako je potrošio pare koje je zaradio od hita i u kakvom je odnosu sa djecom iz ranijih brakova, pri čemu je prokomentarisao navodnu umiješanost svoje ćerke Izabele Kim Popović u aferu s elitnom prostitucijom.

"Od toga nema ništa" rekao je kratko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније