Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

12. 03. 2013. 15:06 >> 14:58

TEARS ON TAPE

HIM: Album 29. aprila

Finske rok superzvijezde "HIM" potpisale licencu-ugovor za "Vertigo Berlin", dio "Universal Music" Njemačka. On obuhvata sve zemlje osim Sjeverne Amerike, Velike Britanije i Irske, Kine i Indije, a odnosi se na izlazak bendovog dugo očekivanog albuma „Tears On Tape“ koji će se pojaviti 29. aprila, saznaje Radio CG.

  

Nasljednik albuma „Screamworks: Love In Theory And Practice“ (2010.), „Tears On Tape“ nije ništa manje nego zvijer od albuma sa 13 pjesama i poziva se na slavu albuma kao što je „Love Metal“ (2003.), pa stoga ne čudi što su se "HIM" opet udružili s dugogodišnjim producentom Hiilijem Hiilesmaom.

„Tears On Tape“ je ljubavno pismo napisano velikim slovima.
 
Snimljen u Helsinkiju i miksan u "Assault And Battery" studiu u Londonu sa Timom Palmerom (Ozzy Osbourne, U2, Pearl Jam) „Tears On Tape“ je, prema Valu, rezultat rada sa dugogodišnjim prijateljima.
 
„Tears On Tape“ popis pjesama:

Unleash The Red
All Lips Go Blue
Love Without Tears
I Will Be The End Of You
Tears On Tape
Into The Night
Hearts At War
Trapped In Autumn
No Love
Drawn & Quartered
Lucifer’s Chorale
W.L.S.T.D.
Kiss The Void

Pjesmu "Tears On Tape" možete preslušati u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније