Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

M.V. [ Tanjug ]

20. 04. 2024. 18:45 >> 18:46
Čitaj mi:

Povratak na muzičku scenu

Grupa "Gordi" promovisala novi album "Fenix" nakon 42 godine

Rok sastav "Gordi" gitariste i pjevača Zlatka Manojlovića predstavio je danas povratnički album "Fenix", pred kolegama i brojnim ljubiteljima hevi metala u prodavnici "Jugoton" izdavača Kroacija rekords (Croatia Records).

 

 

"Novi album je izašao nakon pune 42 godine, zato se i zove 'Fenix'. Malo je manje agresivan i nalik je na neke naše mirnije početke... Drugačiji je od 'Paklenog trija' (1981)", rekao je Manojlović.

Sa albuma "Fenix", posjetioci su preko razglasa mogli čuti nove Manojlovićeve pjesme poput "Želim da se napijem", "Imaš samo jedan život", "Ozbiljno zezanje" i "Nema nas više".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније