Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

11. 03. 2013. 23:05 >> 22:56

LEGENDARNI REPERI

Wu Tang Clan već snima nove pjesme

Kao što su i ranije najavljivali, rep grupa „Wu Tang Clan“ spremaju se da objave novi album kako bi proslavili 20 godina od objavljivanja njihovog prvog albuma „Enter the Wu Tang (36 Chambers)“. Međutim, reperi su otkrili da će se planovi možda realizovati ranije.

Jedan od članova sastava Kapadona (Cappadonna) kazao je da grupa već radi na snimanju novog materijala.

„RZA je već posložio sve pjesme. Već smo pričali i razmijenili puno poruka. Definitivno se koncentrišemo da budemo što pozitivniji kako bi to uvrstili u stari recept za pravljenje Wu Tang Clan albuma", rekao je Kapadona.

Što se tiče nekih detalja novog materijala, Kapadona je bio prilično škrt.

 "Tek treba da dogovorimo datum kada ćemo se svi da se okupimo i dodamo rime na već urađene bitove. Tada će RZA možda dati nešto da se presluša", kazao je reper.

Izdanje novog albuma u čast 20. godišnjice očekuje se u novembru, možda istog datuma kada je izašao njihov debitantski album (9. novembar).

Poslednji studijski materijal Wu Tang je objavio 2007., pod nazivom "8 Diagrams".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније