Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

11. 03. 2013. 10:41 >> 10:32

HUMANITARNA SVIRKA

VIDEO: Koncert na istorijskoj visini

Velike pop zvijezde osamdesetih, Kim Vajld i Toni Hedli, svirali i pjevali u Boingu 767 na skoro 13 hiljada metara visine, što je bilo definitivno za Ginisa.

Lider grupe "Spandau Ballet" i pop diva poznata po hitovima "Kids in America" i "Cambodia", nastupili su u akustičnom izdanju pred 128 putnika, a svirali su 15 minuta. 


Nastup je bio u humanitarne svrhe, zajednička akcija koju su organizovali "British Airways" i "Comic Relief". Pridružili su im se članovi "Bananaram-e" i "Go West-a".

Ovim koncertom srušen je rekord Džejmsa Blanta koji je 2010. svirao na 175 metara niže. 

"You Came", "You Keep Me Hangin' On", "Kids in America", "True", "Gold" i "Crazy Little Thing Called Love" - pjesme su koje su bile na repertoaru. 

I putnici na ovom letu ušli su u "Ginisovu knjigu rekorda" izvođenjem "pjesme" "Harlem Shake" na najvećoj visini do sada.




Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније