Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

11. 03. 2013. 11:04 >> 10:55

ZNA KAKO

Tejlor Svift zaradila 57 miliona $

Kantri zvijezda Tejlor Svift zna kako da zaradi novac. Prošle godine uspjela je da zgrne čitavo bogatstvo i da nadmaši brojne poznate ličnosti.

 

Prema Perezu Hiltonu (jednom od najpopularnijih holivudskih blogova), Svift je uspjela da zaradi više nego  Bred Pit i En Hatavej zajedno.

Sviftova, čije numere obično govore o raskidima i njenim bivšim romansama, postala je treća najplaćenija žena u svijetu šou biznisa iza Opre Vinfri i Britni Spirs.

Tejlor je zahvaljujući muzici  i reklamnim kampanjama zaradila čak 57 miliona dolara, dok je Bred Pit inkasirao 35.5 miliona, nakon pojavljivanja u filmu "Ubij ih nježno", a za pojavljivanje u reklami za pafem "Šanel 5" zaradio je 7 miliona dolara.En Hatavej  zaradila je "samo" 10 miliona. 

Vlasnik hita "Baby", Džastin Biber prošle godine zaradio je 55 miliona dolara zahvaljujući svojim turnejiama, investicijama kompanija za nove tehnologije i svojoj liniji ženskih parfema, koje se veoma dobro prodaju.

Na listi se nalazi i pjevačica Adel koja je prošle godine zaradila 32 miliona dolara, a tu je i glumac filma "Magični Majk" Čening Tejtum sa zaradom od 15 miliona dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније