Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

28. 02. 2013. 13:12 >> 13:07

TURNEJA OTKAZANA

Anastaziji ponovo ustanovljen kancer

Pjevačica će morati da odustane od evropske turneje koja je trebalo da počne 6. aprila jer joj je po drugi put dijagnostikovan rak dojke.

 

 

 

44-godišnja pjevačica je izjavila da se grozno osjeća što mora da razočara obožavaoce koji su se veselili njenoj turneji 'It's A Man's World'. "Slama mi srce što ih moram razočarati".

Hrabroj je pjevačici rak dojke prvi put dijagnostifikovan 2003. godine, ali nakon serije uspješnih operacija i terapija uspjela je da se izliječi.

Na zvaničnoj stranici na "Fejsbuku"stoji obavještenje:

"Anastaziji je nažalost po drugi put dijagnostifikovan rak dojke nakon što je uspješno bitku s bolešću preživjela 2003. godine. Shodno tome bila je prisiljena  da otkaže sve nastupe, turneje i putovanja do daljnjeg".
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније