Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

21. 01. 2014. 10:35   >>  10:36

LEGENDE ZAJEDNO

Sting i Pol Sajmon na turneji

Pjevači Sting i Pol Sajmon zajedno će krenuti na turneju tokom koje će dvojica dugogodišnjih prijatelja i suseda pjevati neke od najvećih svojih hitova.

Zajedničku turneju predložio Sajmon a Sting, koji već godinama živi u istoj zgradi u Njujorku gdje i njegov američki kolega,odmah je pristao jer je još kao tinejdžer slušao čuveni bend Sajmon i Garfankl.

"On je majstor.Ako bih ikada želeo da pokažem kantautora sa književnim darom to bi bio Pol Sajmon", kazao je Sting.

Turneja, prenose američki mediji, počinje 8. februara u Hjustonu. Sting će pjevati  "Bridge Over Troubled Water" ali i numeru "America" na svoj zahtjev.

"Pol je dugo sarađivao sa Artom Garfanklom i ja neću imitirati Arta, koji je jedan od najljepših i najpoznatijih glasova u istoriji rokenrola. Ali ću izvesti sa poštovanjem muziku i reči koje su napisane. Oduševljen sam", kazao je Sting.

Sajmon je više nego voljan da peva Stingove pesme "Fields of Gold" i "Fragile". "Mislim da mu više odgovara nježnija strana mog repertoara", rekao je Sting.

Dvojica muzičara prvi put su nastupila zajedno na humanitarnom koncertu u Njujorku prošle godine. Sting je rekao da je tada bio iznenađen kako se njegov glas uklopio sa Sajmonovim. "Razmijenili smo energiju", objasnio je Sting.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније