Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

26. 02. 2013. 08:56   >>  08:50

TREĆI PUT

Dženet Džekson udala se u tajnosti

Pjevačica Dženet Džekson priznala je da je već neko vrijeme u braku sa milijarderom Visamom Al Manom.

 


 


Par je srećnu vijest potvrdio u zajedničkoj izjavi za "Entertejment tunajt" (Entertainment Tonight), objašnjavajući da glasine o njihovom ekstravagantnom vjenčanju nijesu istinite, već su se vjenčali u privatnoj i tihoj ceremoniji prošle godine.

Napomenuli su da su jedan drugome poklonili donacije u svoje "omiljene" dječje humanitarne organizacije,i dodali da mole za privatnost.

46-godišnja Dženet  i 37-godišnji katarski bogataš željeli bi da im se dozvoli da  ovo vrijeme provedu u radosti i slavlju. 

Ovo je treći brak za slavnu pjevačicu. 

Prvo je bila udata 1984. za pjevača Džejmsa De Barža ali je ovaj brak jedva potrajao godinu dana. Sljedeći brak je sklopljen tajno sa plesačem i režiserom Reneom Elizondom. Trajao je 9 godina, do 2000-te, nakon čega je počela njena devetogodišnja veza sa reperom Duprijem sve dok nije upoznala svog katarskog princa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније