Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ M.V. ]

07. 01. 2022. 11:56   >>  13:09 3

MILA ZA PORTAL

Da 2022. bude godina muzike i lijepih tema

Obzirom na mogućnosti i naše tržiste, sasvim sam zadovoljna svojim radom i angažmanima. Mogu reći da iako se ne bavim komercijalnom, trenutno popularnom muzikom, imam svoju publiku i ljude koji cijene moj trud i senzibilitet, kazala je za Portal RTCG crnogorska pjevačica i diplomirana ekonomistkinja Mila Nikić. 

Ona je rekla da se do sada njena karijera svodila na nastupe u klubovima, kaficima, hotelima, manifestacijama, koncertima, kako u Podgorici tako i na crnogorskom primorju. 

"Zaista se nadam se da će tako biti i dalje. Situacija sa kovid 19 mijenja sve planove. Odlaže nastupe, projekte i planove. Tako da je teško nešto konkretnije reći i predvidjeti. Ulaganje u muziku je trenutno neisplativo i neizvjesno", kazala je Nikić.

Mila pojašnjava da se dosad aktivno bavila muzikom i imala je dosta nastupa.

"Svi dalji planovi zavise od situacije sa korona virusom i mjerama. Dosad je moja muzička karijera bila zasnovana na nastupima a u budućnosti bih voljela da se više okrenem autorskom radu", kazala je Nikić.

Ona je izrazila nadu da će u 2022. godini izdati pjesmu, snimiti spot i na taj nacin se predstaviti široj publici.

"Takođe se nadam da će se u 2022.godini stabilizovati zdravstvena situacija. Da ćemo manje pričati o virusu, politici a više o muzici, koncertima i lijepim temama", zaključila je Nikić. 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније