Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

24. 02. 2013. 10:48 >> 10:45

ŠANSE ZA TURNEJU 50-50

VIDEO: Promo turneja Dejvida Bouvija?

Fanovi Dejvida Bouvija i dalje ne znaju da li će britanski muzičar krenuti na turneju na kojoj će promovisati novi album "The Next Day".

Dileme oko turneje Dejvida Bouvija nastale su kada je Toni Viskonti, producent albuma "The Next Day", kazao da britanski muzičar nema namjeru da uživo promoviše nove pjesme. Strah fanova, da neće uskoro moći i uživo da čuju nove Bouvijeve pjesme podgrijao je gitarista iz njegovog benda Geri Leonard.

"Rekao bih da su šanse za turneju 50-50. Nekoliko puta, kada bi svirali neku 'razbijačku' stvar sa novog albuma, umio je da kaže: 'Ovo bi zvučalo sjajno uživo!'. Svi bi se tada, naravno, zapitali: 'Šta? Jel stvarno to rekao?'. Dok je na primjer kod drugih situacija umio samo da prevrne očima kada bi neko iz benda pomenuo sviranje uživo", kazao je Geri Leonard za magazin "Rolling Stone".

Bouvi je početkom ove godine iznenadio fanove kada je bez prethodne najave objavio singl "Where Are We Now?".

Zvaničan izlazak albuma "The Next Day" zakazan je za 11. mart.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније