Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

P.R.

11. 10. 2021. 22:18   >>  23:07

"NIKAD DOVOLJNO NIJE"

Uskoro novi spot podgoričkog benda "Vrpca"

Podgorički bend "Vrpca" premijerno će predstaviti publici spot za pjesmu "Nikad dovoljno nije" sa debi albuma u četvrtak u 12 sati na njihovom YouTube kanalu.

Režiju i montažu potpisuje Vladimir Toni Pendo, a spot će biti objavljen na njihovom YouTube kanalu.

"Vrpcu" čine Braco Subotić (vokal), Miloš Pejović (gitara), Danilo Pendo (bas) i Ivan Bakić (bubanj).

Bend je objavio album "Oko Sfere" polovinom avgusta ove godine, izdanje sa devet pjesama.

Album je realizovan u Spužu, u studiju "STIVI", koji je producirao Stefan Pantović.

"Namjera nam je bila da ukažemo kako ni svemir nije dovoljan, zemlja već odavno to nije. Ako prihvatimo da se stiglo do izvjesnog zatvaranja jednog poglavlja civilizacije tek onda možemo djelati u drugom pravcu, što bi značilo Teslijanski, nastaviti da gradimo nešto za buduće generacije i za svoju djecu, za svu djecu zemlje. Na koncu, zvu i dobro da krenemo u novo društvo sa većim stepenom svijesti. U novo vrijeme neograničenih resursa i ljudskih stremljenja. Da osvijestimo u sebi kako energija može biti održiva na više načina i zaista moguća. Recimo da će tada postati i biti dovoljno", objasnili su članovi benda.

Bend postoji od 2012. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније