Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Autor: RTCG Portal ]

05. 08. 2021. 09:44 >> 09:47

ZEČEVIĆ ZA RTCG

Svi jedva čekamo Lejk fest, na festival i uz brzi test

Direktor Lake festa Peđa Zečević kazao je da svi s nestrpljenjem očekuju početak jedne od najpopularnijih muzičkih manifestacija na ovim prostorima. Jedan od načina da pristustvujete festivalu je brzi antigenski test. Lejk fest počinje večeras i trajaće do 7. avgusta.

Zečević je za Radio-televiziju Crne Gore (RTCG) rekao da postoji interesovanje i želja da se nakon godinu dana pauze ljudi konačno okupe i druže.

"Zdravlje jeste najvažnije, ali nakon zdravlja jako je važno da slušaju muziku, da imaju socijalni momenat i druženje. Sa nestrpljenjem čekamo početak Lejk festa", rekao je Zečević.

Podsjeća da nijesu svi vakcinisani, te nije svako prebolovao koronu, ali da će svi koji to žele moći da prisustvuju festivalu uz povoljne uslove.

"Oni koji žele da uđu dobiće antigenski test koji je uz trodnevnu kartu besplatan, dok je uz jednodnevnu ulaznicu simboličnih dva eura. Svima ćemo pružiti šansu da dođu na Lejk i da se liljepo provedu", rekao je Zečević.

Podsjećamo, ukoliko želite na Lejk fest, to možete učiniti uz potvrdu od vakcinaciji makar jednom dozom vakcine, uz negativan PCR test, te dokaz da ste u posljednjih šest mjeseci preležali koronu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније