Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Klix ]

21. 07. 2021. 18:45 >> 18:46
1

NA KORČULI

Veliki koncert u čast legendarnog Olivera

Na hrvatskom ostrvu Korčula 29. jula biće održan koncert u čast legendarnog Olivera Dragojevića, a uz pratnju orkestra HRT-a nastupiće brojna poznata imena regionalne muzičke scene.

Prošle su tri godine otkako nas je napustio jedan od najvećih regionalnih muzičara, a tim povodom će u Veloj Luci na Korčuli biti održan poseban koncert u njegovu čast.

"Muzičara koji je obilježio generacije i mlađih i starijih, uz ono svima zajedničko - jednostavno, svi smo voljeli Olivera, njegove pjesme, kao i njegovu toplinu i emocije koje su izvirale iz njegovih interpretacija. Na ovom ćemo koncertu imati priliku da čujemo najljepše Oliverove pjesme, poput nezaobilazne Cesarice, Galeba, Traga u beskraju, Kad mi dođeš ti... te mnogih drugih u izvedbi Džibonija, Tedija Spalata, Antonija Serrana, Marka Tolje te klape Ošjak i grupe Dupini", najavljuje HRT.

Već 30. jula biće održan još jedan koncert u čast velikog pjevača, a nastupiće mlađe zvijezde hrvatske muzičke scene.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније