Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Klix.ba ]

18. 05. 2021. 09:40 >> 12:39
8

U ROTERDAMU

Večeras prvo polufinale Eurosonga

Prvo polufinale Eurosonga održaće se večeras od 21 sat u Roterdamu, a prvih 16 pjesama takmičiti će se za prolazak u subotnje veliko finale.

Ceremonija otvaranja u nedjelju veče trebala je uključivati i vožnju brodom svih izvođača, koji bi potom prošetali tirkiznim tepihom, te pozirali i davali izjave. Međutim, plovidba je otkazana u posljednjem trenutku zbog straha od zaraze koronavirusom, a izvođači su na ceremoniju došli vozilima, svaka delegacija zasebno.

Pojedini izvođači nijesu prisustvovali zbog toga što im je u posljednjem trenutku javljeno da ne smiju napuštati hotel, s obzirom na to da su se među delegacijama pojavili slučajevi pozitivnih na koronavirus.

Nažalost, na tirkiznom tepihu u Roterdamu nijesu se pojavili predstavnici Malte i Rumunije.

Drugo izdanje polufinala Eurosonga održaće se u četvrtak, kada će nastupati 18 zemalja, a mjesto u finalu će izboriti deset predstavnika.

Superfinale Eurosonga zakazano je za subotu, 22. maja, a takmičiće se 20 predstavnika.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније