Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

10. 01. 2021. 22:50   >>  23:02

PREMIJERA SPOTA

Sara i Dražen pjevaju protiv vršnjačkog nasilja

Mladi izvođači Sara Asanović i Dražen Baković premijerno su objavili spot za pjesmu pjesmu “Ne predaj se”, koja je posvećena borbi protiv vršnjačkog nasilja.

Pjesma nosi snažan društveno angažovan karakter na temu vršnjačkog nasilja, a ono što aktivizam ove vrste čini posebno važnim i originalnim jeste okolnost da dolazi direktno od djece.

“Iz tipično umjetničke empatije prema vršnjacima koji su žrtve vršnjačkog nasilja, nastala je pjesma sa jedinstvenom izvodjačkom emocijom, koju motivirajući tekst lansira do srca slušalaca na iskren ali i potresan način, što je i dovelo do ideje da ova pjesma bude posvećena borbi protiv ovog fenomena, u okviru jedne ovakve kampanje”, navodi se u saopštenju Koala Production.

Pjesma je okupila  poznate crnogorske umjetnike u cijelom procesu produkcije izrade i video spota.

“Tekst je napisao MC Koks, a u svom studiju MusicLand producirao muzički maestro Saša Gajić. Koala Production je radila neke od najuspješnijih društveno odgovornih kampanja u zemlji, i snimila je spot koji je uronjen u romantičnu viziju Podgorice, a obojen je prazničnim, novogodišnjim koloritom gradskih ulica. U svom rezultatu, spot pokreće masovnu reakciju empatije u isto vrieme paleći alarm javnosti, sa ciljem da se osvijesti ovaj problem na način koji zaslužuje”, navodi se u saopštenju.

Dražen i Sara su, iako izuzetno mladi, stekli veliko muzičko iskustvo učestvujući u muzičkim emisijama i tamičenjima, na kojima su osvojili značajne regionalne uspjehe, a njihove izvedbe su praćene milionskim pregledima na Youtubu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније