Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Klix ]

26. 11. 2020. 08:45 >> 08:45

IN THE MORNING

Obnažena Džej Lo najavila novu pjesmu

Poznata pjevačica i glumica Dženifer Lopez inače se u javnosti često pojavljuje oskudnije odjevena, ali ovaj put je otišla korak dalje i skinula sve sa sebe kako bi najavila izlazak nove pjesme "In the Morning".

Malo prije objavljene fotografije na Instagramu, na ovoj društvenoj mreži je objavila kratki video na kojem takođe pozira gola dok se u pozadini čuju taktovi nove pjesme.

Ispod tih objava, fanovi su joj čestitali i upućivali komplimente da izgleda bolje nego ikad.

Na fotografiji i videu Džej Lo je minimalno našminkana, uz blago "prelomljenu" kosu i vjereničkim prstenom na ruci, bez komada odjeće, a provokativne scene vrte se uz pjesmu koja uskoro izlazi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније