Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Radio CG ]

14. 10. 2020. 14:01 >> 14:16
2

PETAR GRAŠO

Živjet' je nabolja stvar

Nova pjesma Petra Graša, neki način prenosi emotivnu poruku koja treba svima nama da bude na umu u ovim teškim vremenima koje je izazvala pandemija. “Bija bos il bija car, moj je život dar mar. Al je živit najbolja stvar", poručuje Grašo u emisiji "Od 1 do 3" Radija Crne Gore. u kojoj je govorio o svojoj karijeri, svom mentoru i prijatelju legendarnom Oliveru Dragojevicu, saradnji sa Tončijem Huljićem i Goranom Bregovićem, nezaboravnim koncertima u Crnoj Gori.

 

Grašo je za Radio CG i Radio 98 govorio o svojoj karijeri, mentoru i prijatelju legendarnom Oliveru Dragojeviću, saradnji sa Tončijem Huljićem i Goranom Bregovićem, nezaboravnim koncertima u Crnoj Gori.

“Ova pjesma nije planirana, a sve stvari koje su neplanirane su najljepše. Kada sam prvi put čuo melodiju, Tonči mi je rekao: “Radim pjesmu, ne znam za kojeg pjevača I nemam tekst”. Ja sam rekao “Imam ja tekst, neka ide “Neće nas zauvik bit”. Tako smo znali da imamo temu pjesme”, kazao je Grašo.

 Pjesmu su napisali, kako je kazao, u jednom dahu.

“Mislim da u vremenu, kada se sve vrti oko zbrajanja štete od korone, ova pjesma može na trenutak ljude odvratit od crnih misli I vratiti im svjetlost u život”, kazao je on. 

Sveto Savić, Radio 98

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније