Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

20. 02. 2013. 08:56   >>  08:58

OPTIMISTA

Kemal Monteno ide na transplantaciju bubrega

Kantautor iz BiH Kemal Monteno, zbog loše funkcije bubrega, mora da se podvrgne zahvatu transplantacije.

 

 

Kemal Monteno optimističan je zbog predstojeće operacije i ne boji se zahvata. Monteno je odgodio sve obveze kako bi ljekarima bio na raspolaganju od 15. marta, izvještavaju agencije iz regiona.

Prošle godine završio je u zagrebačkom KBC-u "Rebro" zbog problema sa srcem koje je oslabilo zbog dugogodišnje šećerne bolesti. Ugradili su mu srčanu premosnicu, a tada su mu otkrili i lošu funkciju bubrega. 

"Disciplinovan sam. Kad nijesam u Zagrebu, prije nastupa u većim bolnicama u regiji dogovaram dijalizu. Pijem puno tableta, ali shvatio sam da nema drugog načina', objasnio je Kemal za "24 sata". U šali je dodao da su ga već drugi put sahranili ni krivog ni dužnog.

Portal Index.hr, pak, prenio je malo drugačiju izjavu poznatog kantautora:

 "Ma kakvi, što vam je. Još uvijek se ništa ne zna. To se može dogoditi sjutra, može iduće nedjelje, ili za godinu dana. Još sam uvijek na listi, nalazim se u Zagrebu, osjećam se dobro, sve je normalno zasad, samo što eto ne znam kad bi se mogla dogoditi operacija. Ljudi znaju čekati i po 20 godina".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније