Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila M.Mi.

29. 05. 2020. 16:51 >> 16:50
3

PRODAJA ULAZNICA OD JUNA

Exit festival od 13. do 16. avgusta

Najveći festival u regionu i jedan od vodećih festivala svijeta EXIT održaće se od 13. do 16. avgusta ove godine.

Exit tim najavljuje i da će se cijeli događaj organizovati u bliskoj saradnji s Nacionalnim kriznim štabom Republike Srbije, a kao jedna od mjera će biti smanjen kapacitet festivala. Takođe, biće zatvoreni pojedini rovovi i tuneli u kojima je inače smješteno oko 40 bina i zona.

Ipak, najimpresivnija mjesta Petrovaradinske tvrđave koja čine EXIT legendarnim, kao što su kolosalna Dance Arena, Main Stage i kultne No Sleep bine, kao i još neke pozornice, sijaće i ovog ljeta punim sjajem.

Ponovno pokretanje prodaje ulaznica počinje 1. juna, dok više detalja o festivalu, mogućnostima refundacije i programu stiže u narednim danima. Festivalski tim je potvrdio da je veliki broj izvođača izuzetno željan da nastupi ovog ljeta. Mnogi su bili u izolaciji mjesecima, odvojeni od fanova, pa EXIT vide kao mogućnost da se svi zajedno ponovo ujedine.

Na adresu EXIT-a stigao je veliki broj poruka i mailova podrške od umjetnika, agenata i drugih festivala, koji održavanje festivala vide kao šansu za oživljavanje kompletne svjetske event industrije.

“Još važnije od oživljavanja muzičke industrije je signal nade i optimizma koji šaljemo cijelom društvu, a to je da je najgore iza nas. Između širenja panike, koje u prethodnom periodu nije manjkalo i optimizma, mi uvijek biramo ovo drugo” poručuju iz EXIT tima.

Dodaju da znimljivu referencu na festivalsku revolucionarnu istoriju:

“Prije tačno 20 godina, nakon decenije izolacije i rata 90-ih, našli smo izlaz i prihvatili ga kao svoje ime. Sada je vrijeme da pronađemo globalni izlaz iz pandemijske krize.”

Srbija, kao i mnoge evropske države, ponovo će otvoriti svoje granice bez ikakvih limita ili PCR testova. Organizatori napominju da ukoliko slučajno dođe do novog talasa epidemije u pojedinim državama, posjetioci iz tih zemalja moraće proći PCR test koji će biti besplatan ili dostupan po veoma niskoj cijeni.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније