Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ TVCG, objavila B.B. ]

26. 05. 2020. 09:56   >>  13:17

ZIJO VALENTINO

Nadamo se nastupima ovog ljeta i u CG

Član bosanskohercegovačke grupe "Valentino" Zijo Rizvanbegović, nada se da će i ovog ljeta moći da gostuju u Crnoj Gori, gdje, kako je kazao gostujući u Jutarnjem programu TVCG, rado dolaze i privatno i poslovno.

Tokom izolacije grupa je napravila novu pjesmu koja je, kako kaže Zijo, u laganom rege ritmu, u skladu sa načinom života u zatvorenom.

"Pjesma je nastala u izolaciji u rege laganom stilu. Bend je komunicirao preko interneta i radili smo i jedan onlajn koncert. Tek ćemo da je radimo u studiju, pa će biti u dvije verzije, rege i rok varijanti. Ista pjesma, ali u dvije verzije potpuno različite i sa različitim spotovima", najavio je Zijo.

U Jutarnji program se uključio iz Beograda, gdje su ga zatekle mjere izolacije.

"Grupa je imala zadnje koncerte u Vojvodini i tu smo se zatekli i čekamo otvaranje granica. Preokupacije su nam privatne najviše, jer poslovno ni mi ne znamo šta će biti i kako će se ovo ljeto odvijati po pitanju nastupa. Bilo je u planu da nastupamo sa 'Hari mata Hari' u ovo vrijeme u Americi, to je sve trenutno odloženo za decembar i sve nam je poremećeno. Ne znamo šta će biti. Mi živimo za svirku i kontakt sa publikom i izolacija nam nije baš prijala. Neobično je i kad sviraš preko ovih programa i ovaj mini koncert koji smo na taj način napravili, je prvi put da nijesam gledao u publiku. Ali sam shvatio da je lakše kad je nevolja zajednička", kazao je Zijo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније