Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

16. 05. 2020. 07:26   >>  09:30 1

"PREKO VEZE"

Najgledanija emisija poslije Dnevnika 2

Za kratko vrijeme emisija "Preko veze", koja se emituje nedjeljom poslije drugog Dnevnika na Prvom programu TVCG osvojila je srca gledalaca. U pitanju je muzičko zabavni šou koji uređuje i vodi Sabrija Vulić.

"Moram priznati da sam i sam iznenađen gledanošću ove emisije o čemu svjedoče i egzaktni podaci. Prosječni šer gledanosti prve četiri emisije bio je 15,52%, što znači da je emisiju gledalo, takođe u prosjeku, preko 30.000 gledalaca. Rezultat na koji sam jako ponosan imajući u vidu i činjenicu da je emisija krenula bez bilo kakve najave i gotovo bez budžeta. Naša ideja je bila da u vrijeme pandemije gledaocima donesemo neki relaksirajući sadržaj i izgleda da smo uspjeli u tome", kaže Sabrija Vulić.

Ono što je zanimljivo jeste da emisiju realizuju samo dva čovjeka, urednik Sabrija Vulić i reditelj Gojko Berkuljan.

"Gojku pripadaju velike zasluge za ovaj projekat. On je reditelj, montažer i grafičar i snimatelj ove emisije. Veliko je zadovoljstvo raditi sa njim jer je i vrijedan i kreativan i dao je potpuni pečat ovoj emisiji", kaže Vulić.

Gledaci će u nedjelju od 20 sati i 10 minuta imati priliku da pogledaju petu emisiju "Preko veze" u kojoj su gosti Alen Islamović legendarni pjevač Divljih jagoda i Bijelog dugmeta, Davor Ebner frontmen grupe Regina i crnogorska pjevačica Nina Žižić.

Plan je da, ukoliko Savjet RTCG usvoji prijedlog uredništva, emisija traje do polovine juna.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније