Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila M.Mi [ N1 ]

13. 04. 2020. 15:55 >> 16:12

PREKO YOUTUBE-a

Oko dva i po miliona ljudi gledalo nastup Bočelija

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli nastupio je na Uskrs u praznoj Milanskoj katedrali, a direktan prenos je bio obezbijeđen na njegovom YouTube kanalu.

Na mini koncertu koji je trajao oko pola sata, Bočeli je otpjevao nekoliko numera, poput "Ave Maria", a na kraju je otpjevao "Amazing Grace", hrišćansku pjesmu koju je napisao Džon Njutn 1779 i čija je glavna poruka da oproštajem, bez obzira na vrstu ljudskog grijeha, ljudska duša može biti izbavljena Božjom voljom.

Oko dva i po miliona gledalaca je pratilo u svakom trenutku direktan prenos preko YouTube, a u poruci koja je ispisana na kraju koncerta, Bočeli je poručio da samo jedinstveni možemo da pobijedimo pandemiju koja je snašla svijet, kao i da je period poslije pandemije šansa za novu renesansu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније