Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

10. 03. 2020. 10:39   >>  10:38

"MADAM X" TURNEJA

Madona otkazala koncerte zbog virusa

Madona je zbog pojave koronavirusa odlučila da otkaže zadnja dva nastupa njene "Madame X" svjetske turneje, i najavila da će svi oni koji su kupili karte moći da dobiju novac nazad.

"Prema saopštenju policije, zabranjena su sva javna okupljanja u kojima učestvuje više od 1.000 ljudi. Prema tome, obavještavamo vas da su posljednja dva Madame X nastupa koja su trebala biti održana 10. i 11. marta otkazana. Žao nam je zbog razočarenja", objasnili su organizatori turneje.

Ovo nije prvi put da Madonna otkazuje nastupe koji su povezani sa Madame X turnejom. Turneja je, umjesto u septembru, počela u oktobru - zbog tehničkih problema.

Nekoliko novembarskih nastupa takođe je otkazano zbog njenih zdravstvenih problema, a slično se dogodilo i prošle sedmice, kada je pjevačica otkazala nastup u Parizu zbog povrede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније