Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: M.L.B. ]

01. 03. 2020. 10:21   >>  10:24

EKSTRA NENA

Novi spot bih da snimim u Crnoj Gori

Pjevačica Ekstra Nena održala je sinoć koncert u KIC-u Budo Tomović.

 

Koncerta pod nazivom “Prijatelji zauvijek” Udruženje pravnika Crne Gore organizovan je u saradnji sa Kulturno - informativnim centrom “Budo Tomović” i uz podršku AD Plantaže i Hotela Ramada.

“Program koji smo mi sinoć izveli trebalo bi da viđe i druge sredine”, navela je Ekstra Nena, gostujući u Jutarnjem programu TVCG.

Ekstra Nena je nakon 10 godina objavila novi album. Navela je da čeka distribuciju albuma i u Crnoj Gori.

“Nadam se da će obećanje direktor Boža da se ostvari, da pjesmu koju sam posvetila s ljubavlju mojoj Crnoj Gori, koja se zove “Planina tuge” uradim ovdje u Crnoj Gori”, navela je Ekstra Nena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније