Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

24. 01. 2020. 09:10 >> 09:09

"OD PONOĆI DO PONOĆI"

Uskoro duet Režaka i Hallida Bešlića

Bosanska folk zvijezda Halid Bešlić i pop pjevač Boris Režak uskoro će objaviti spot za duetsku pjesmu "Od ponoći do ponoći".

 

Zajedničku pjesmu u duhu starogradske muzike predstaviće publici širom regiona.

Boris Režak kaže da je duetska pjesma s Halidom miks dva različita stila, i da su se sjajno uklopili. Spot su snimali u Podgorici na nekoliko lokacija u Plantažama.

"Ideja za duet je bila moja. Uradili smo pjesmu i jedini čovjek koji mi je padao napamet je Halid Bešlić i niko više. Nijesmo žurili s tom pjesmom. Dok sam se čuo s njim, pa mu poslao pjesmu, pa je poslao u Sarajevo, družili se do jutra. Njemu se svidjela pjesma", kazao je Boris Režak za RTCG.

Halid, sa druge strane, za Javni servis kaže da ga je Boris pozvao, što je on prihvatio jer je u pitanju "dobra priča".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније