Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila M.L.B.

31. 12. 2019. 09:20 >> 09:18
1

KAJLI MINOG

Od države dobila 15 miliona dolara za spot

Australijska vlada izdvojila je 15 miliona dolara za promotivni video sa Kajli Minog.

Trominutni spot za pjesmu "Matesong" okupio je poznate Australijance, komičar Adam Hils, teniser Aš Barti i igrač kriketa Šejn Varn.

Kajli i ekipa poziv za posjetu posvećuju najviše Britancima, pozivajući ih u vrijeme nesigurnosti vezanih za Brexit da se opuste.

Reklama je navodno koštala čak 15 miliona australskih dolara (blizu 10 miliona eura), a australijska vlada se nada da će njome privući posjetioce kako bi ojačala ekonomiju i ruralna područja pogođena sušom i požarima, prenosi Klix.ba.

Na društvenim mrežama ovaj video izazvao je mnoštvo kritika.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније