Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: R.B. ]

30. 12. 2019. 14:27 >> 14:29
3

FESTIVAL NA CETINJU

Bajaga i Neverne bebe na Montenegro Beer Festu

Na drugom Montenegro Beer Festu, koji će se održati na Cetinju od 24. do 26. jula, nastupiće Bajaga i Neverne bebe. To je saopšteno nakon susreta gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Kašćelana sa izvršnim direktorom Beogradske kulturne mreže Ivanom Uroševićem.

„Pripreme za 2. Montenegro Beer Fest uveliko su započele. Držimo se provjerenog scenarija, uz neka tehnička iznenađenja i unapređenja. Imamo već potvrđen dio izvođača, i svi su velika imena EX YU muzičke scene“, kazao je gradonačelnik Kašćelan.

On je dodao da su izvođači treće večeri prvog Montenegro Beer Festa, koja nije održana uslijed nevremena, potvrdili već učešće, tako da ljubitelji Bajage i Instruktora, Leta 3, Električnog orgazma i Nevernih beba već sada mogu da planiraju vrijeme i rezervišu smještaj na Cetinju u julu 2020.

Kašćelan je kazao i da su promotivne aktivnosti festivala već započele na društvenim mrežama, kao i da će Montenegro Beer Fest u februaru 2020. biti ponovo predstavljen na beogradskom sajmu turizma.

„Sa nivoa lokalne uprave činimo sve da se grad infrastrukturno i logistički pripremi za festival. Dragocjeno nam je iskustvo sa prvog izdanja festivala, a siguran sam da ćemo ove godine biti još bolji i raznovrsniji i što se tiče učesnika Montenegro Beer Festa i svih propratnih aktivnosti“, rekao je Kašćelan.

Prema njegovim riječima, u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu, sport i mlade i Turističkom organizacijom Prijestonice Cetinje u sedmici „zagrijavanja“ pred početak 2. Montenegro Beer Festa biće izvođeni programi za sve generacije, u različitim satnicama i na više gradskih lokacija.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније