Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

15. 11. 2019. 14:21 >> 14:24
15

MENADŽMENT RTCG

CG ne ide na Eurosong 2020.

Generalni direktor RTCG Božidar Šundić donio je odluku da Crna Gora ne učestvuje naredne godine na Eurosongu u Roterdamu.

Kako je saopštio menadžment RTCG, naša medijska kuća mora odgovorno da se ponaša i namjenski troši sredstva građana koja dobija iz budžeta.

"Eurosong svake godine ovu medijsku kuću košta oko 130.000 eura. Naši muzički predstavnici većinom su postizali skromne rezultate. Do finala se teško dolazilo. Zato smo ove godine odlučili da navedeni novac uložimo u obnavljanje voznog parka RTCG. Plan je da kupimo pet novih automobila i time značajno poboljšamo bezbijednost naših ekipa koje svakodnevno prelaze i preko 1.000 kilometara", naglasili su iz menadžmenta Javnog servisa.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније