Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: F.R. [ RTS/BBC ]

06. 09. 2019. 20:55 >> 20:54
1

POSVEĆUJE SE PORODICI

Minaž se povlači iz muzičke industrije

Reperka Onika Tanja Maraž, poznatija kao Niki Minaž, najavila je da se povlači iz muzičke industrije da bi se posvetila porodici.

Svoju odluku poznata reperka je objavila u rimovanoj poruci na svom nalogu na Tviteru u kojoj svojim obožavaocima poručuje da će ih voleti zauvijek.

Niki Menaž već neko vrijeme izlazi sa izvjesnim Kenetom Petijem i nagovijestila je da planiraju vjenčanje.

Pored bavljenja muzikom, Niki se pojavila i u nekoliko holivudskih filmova, a ima i sopstvenu radio emisiju. Zato se mnogi pitaju zašto planira da se povuče, ali i da li je uopšte ozbiljna.

Pošto je tokom 2000-tih objavila više izdanja, Niki Minaž se pridružila Drejku i producentskoj kući "Young Money Entertainment". Do pozicije kraljice hip-hopa došla je zahvaljujući veoma uspješnom albumu "Pink Friday", koji je izašao 2010, a za kojim su uslijedili "Pink Friday: Roman Reloaded", "The Pinkprint" i "Queen".

Mega-hitovi poput "Super Bass", "Anaconda" and "Starships", ali i veoma provokativan stil oblačenja, utvrdili su je na poziciji jedne od najboljih ženskih repera. Sarađivala je sa mnogim prestižnim imenima, poput Madone, Dejvida Gete, Arijane Grande, Kanje Vesta, Džastina Bibera i mnogih drugih. Deset puta je nominovana za nagradu Gremi, a osvojila je i pet MTV-ijevih priznanja.

Čini se da je ta odluka donijeta toliko iznenada da su mnogi pomislili da Niki Minaž nije ozbiljna. Ali, neće biti prva muzičarka koja se prerano penzionisala. Džej Zi je to učinio 2003.  i od tada je objavio pet studijskih albuma, a nešto slično je uradio i Eminem.

Niki Minaž je novi singl objavila u junu i navodno je upravo radila na novom albumu. Takođe, mnogi, znajući njenu plahovitu prirodu i neobične izjave, posumnjaju u istinitost ove posljednje.

Mnogi obožavaoci pak, nagađaju da se ona u tajnosti već udala za Keneta Petija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније