Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

10. 08. 2019. 11:17 >> 11:18
1

IBRICA JUSIĆ

Borite se da vas pamte po lijepim stvarima

Poznati hrvatski kantautor, muzičar prepoznatljivog glasa, legendarni šansonijer, pjevač zabavne muzike i sevdaha Ibrica Jusić nastupio je sinoć na nikšićkom Lejk festu.

 

Na pitanje kako se odlučio za nastup na Lejk fest, za Televiziju Crne Gore rekao je da je njegov zadatak da talenat, koji mu je Bog podario, dijeli sa ljudima koji ga žele slušati, gledati, pa i platiti.

"Nemam uopšte predrasuda, niti prepreka kad je u pitanju bilo kakav poziv. Ako treba pjevati na grani od smokve, ja ću pjevati na grani od smokve. Nije važan prostor, važna je emocija koju umjetnik unosi u prostor", kaže Ibrica.

U Crnu Goru je, prisjeća se, prvi put poslije "nesrećnog rata" došao 1996. godine.

"U Siti holu u Podgorici. Pamćenje i sjećanje jedna je jako zafrkana ljudska osobina. I treba se boriti da vas ljudi pamet po lijepom. A ja se trudim", kaže Ibrica.

Da se opet rodi, kaže, pjevao bi isto.

"Od malih nogu sam pjevao. To je sudbina. U nekim stvarima bih možda bio pametniji", rekao je Ibrica.

Razgovarala: Marija Radanović, RTCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније