Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: M.M ]

08. 08. 2019. 09:25 >> 12:34

NA KRUPCU

Večeras počinje Lake fest

Deveti Lake fest počinje večeras. Trodnevni festival rokenrola pored Krupca, prema ocjeni organizatora, visoko je pozicionirao Crnu Goru na mapi festivalskog turizma.

Festivalski prostor skoro je spreman, čekaju se još samo bendovi i publika.

Jedan od organizatora festivala Peđa Zečević kaže da je Lejk fest ozbiljan brend, ne samo kada je Crna Gora u pitanju već da je prepoznat i na prostoru kompletne bivše Jugostalije. 

Posjetioci će imati priliku da čuju 21. izvođača tokom tri festivalske večeri.

"Ove godine smo uspjeli da dovedemo sedam, osam imena koji ranije nijesu bili na Lejku, za koje postoji interesovanje. Trudimo se da ne ponavljamo bendove, mada ne mislim da je ni to nešto loše, jer ja dobar bend mogu da slušam mnogo puta," rekao je Zečević.

Cijene dnevnih karata su 10 eura, odnosno 25 eura za sve tri noći.

Festival počinje večeras, kada će se na bini pojaviti imena kao što su Srđine Strijele, Akademia, Stereo Banana, TBF, Željko Bebek, Dog Eat Dog i Nikola Vranjković. Dan poslije, u petak 9. avgusta sviraće Off Duty, Killo Killo Banda, Ibrica Jusić, Bombaj Štampa, Prti Bee Gee, Punkreas i Gramphonedžije. U subotu 10. avgusta na bini pored Krupačkog jezera nastupiće Ki, Aklea Neon, Najda i Smak Tribute, Kolja, Kerber, Artan Lili i Love Hunters.

Ulaznice za Lake Fest se i dalje mogu kupiti u Nikšiću u NK Pabu, dok se u Podgorici mogu kupiti u Montenegro Cafe Pabu, kao i na samom ulazu na festival. Cijena je nepromijenjena i iznosi 10 eura po večeri, dok je komplet 25 eura.

PREVOZ autobusom je obezbjeđen na relaciji Krupac - Podgorica nakon završetka poslednjeg koncerta.

Cijena karte je 1,50€. Autobus sa glavne stanice Nikšić do Krupca polazi na svakih 30min i cijena karte je 0,50€. Prevoz na relaciji Podgorica - Nikšić je moguć redovnom linijom svaki dan koja ide na svakih sat vremena.

Besplatan Kamp

Prijava boravka je obavezna na ulazu u kamp.

Strani državljani plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 60 centi po danu. Na kamperskom prostoru svakog dana uz razne animatorske aktivnosti najmlađa publika LAKE FEST-a će imati mogućnost da uživa na ovogodišnjem festivalu u različitim igrama i edukativnim radionicama. Program za djecu je od 12:00 do 15:00h

Mogućnost izlaska i ponovnog ulaska na festival nakon 21:00h nije moguć. Unos pića, hrane i predmeta od stakla na koncertni prostor je zabranjen. Pretres svakog posjetioca na ulazu je obavezan. Ulaz je slobodan za djecu mlađu od 12 godina . Bonovi za hranu i piće važe samo za naznačeni dan. U kampu su obezbjeđeni toaleti, tuševi i voda za piće.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније