Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

23. 06. 2019. 23:45   >>  23:45

U NOVOM FILMU

Bizarni detalji smrti Majkla Džeksona

Poslije dokumentarnog filma "Napuštajući Nedođiju" (Leaving Neverland), u kome dva muškarca otvoreno govore o tome da su bili žrtve pedofilskih sklnosti Majkla Džeksona, na desetu godišnjicu smrti Kralja popa, stiže još jedan dokumentarac.

 

Film, pod naslovom "Killing Michael Jackson", za temu ima istragu smrti pjevača, kao i okolnosti pod kojima je umro 25. juna 2009. godine.

Kako piše britanski tabloid San, istražitelji su, uz beživotno tijelo Majkla Džeksona našli gomilu krajnje bizarnih stvari.

Policajci Orlando Martinez, Den Majers and Skot Smit, su u filmu rekli, da su u sobi, u koju niko osim njega nije ulazio, otkrili mrtvo tijelo, pored koga se nalazilo još nešto.

U krevetu su se, pored njega, nalazili kompjuter, jedna lutka za djevojčice i nekoliko fotografija beba.

Takođe, u sobi preminulog pjevača, bilo je mnogo bilježaka i papirića sa različitim zapisima, igala, praznih flaša i otpada.

U tom haosu, pronađena je i torba doktora Konrada Mareja, koji je 2011. godine osuđen zbog nenamjernog ubistva Kralja popa, za šta je odslužio kaznu od dvije godine zatvora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније