Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila B.B. ]

15. 06. 2019. 14:14 >> 14:14

NA STADIONU LUGOVI

Počeo prvi Budva beer fest

Prvi Budva beer fest juče je počeo na stadionu Lugovi u Budvi, a posjetioci su imali prilike da uživaju u nastupima tribute benda "Bjelo dugme", "Gradske muzike Budve", a veče su obilježili koncerti Željka Joksimovića, "Hladnog piva" i "Orthodox Celtsa".

Prema proceni organizatora, festival je posjetilo oko 10.000 ljudi, a atmosfera na festival bila je sjajna. Posjetioci su uživali u hitovima svojih omiljenih bendova, a izvođači su bili prezadovoljni odzivom i pozitivnom energijom koju su razmijenili sa festivalskom publikom.

Tokom vikenda planirani su nastupi regionalnih muzičkih zvijezda i najpoznatijih rok i pop bendova. Tako je su danas na programu koncerti "Plavog orkestra", "YU grupe", "Brkova", i Dejan Petrović Big benda, dok u nedjelju program otvara "Tropico bend", nakon kojeg će nastupiti "Riblja čorba", "Psihomodo pop", "Zabranjeno pušenje" i "Who See".

Kvalitetni tribute bendovi pobrinuće se za zagrijavanje svakog dana i pripremiti publiku za spektakularne nastupe bendova iz čitavog regiona.

Ulaz na festival je besplatan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније