Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: I. P. ]

08. 05. 2019. 08:57 >> 08:57
1

MADONA

Majk Džekson nevin dok se ne dokaže da je kriv

Madona je stala u odbranu Majkla Džeksona, koji je u proteklom periodu opet u žiži javnosti zbog navoda o seksualnom zlostavljanju djece, rekavši da su "ljudi nevini dok se ne dokaže njihova krivica".

Madonu, koja je svoju planetarnu popularnost postigla kada i Majkl Džekson, tj. tokom 80-ih godina prošlog vijeka, pitali su za mišljenje o navodima iz dokumentarca "Leaving Neverland".

U ovom filmu navodne žrtve Džejms Sejfčak i Vejd Robson kategorično tvrde da ih je preminuli pop muzičar seksualno zlostavljao dok su bili djeca.

Madona, koja će objaviti svoj 14. studijski album "Madame X" u junu, rekla je novinarima magazina "Vogue" da nije gledala sporni dokumentarac, ali je takođe istakla kako je i ona iskusila lažne optužbe te je istakla kako je u više navrata bila žrtva kleveta.

"Nemam mentalitet osobe koja nekoga neosnovano optužuje. Stoga, u mom sistemu vrijednosti osoba je nevina sve dok se ne dokaže krivica", kazala je Madona.

Džekson, koji je preminuo 2009. godine u 50. godini života, negirao je tvrdnje o umiješanosti u seksualno zlostavljanje maloljetnih dječaka, a 2005. godine je oslobođen optužbi, prenosi Sky News.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније