Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: F.R.

05. 05. 2019. 17:50   >>  17:49 4

ZONJO REŽIRAO

Pogledajte spot za Andreinu pjesmu "Ja sam ti san"

Pop pjevačica Andrea Demirović snimila je spot za numeru “Ja sam ti san” sa kojom je nastupila na ovogodišnjoj Monteviziji.

Spot je režirao Zoran Marković Zonjo, direktor fotografije je Miodrag Marković, a montažu potpisuje Toni Pendo.

U sinoćnom izdanju TV emisije “Svakog gosta sat i po dosta” na RTCG 2 programu, premijerno je emitovan video koji više podsjeća na kratki igrani film nego muzički spot.

“Spot je donekle sniman po istinitom događaju jer je Zonjo našao podatak da su neku nesretnu ženu u jednom crmničkom selu prokazali za vješticu prije nekih 150 godina. Nju su potapali u vode Skadarskog jezera provjeravajući njene moći, dok su mene ovom prilikom palili na lomači. Zato nije slučajno izabrano Godinje kao lokacija snimanja jer se upravo nalazi u Crmnici, ali i zbog svoje atraktivnosti jer ga mnogi smatraju najljepšim crnogorskim selom”, kazala je Andrea o motivu da se snimi takva priča.

Spot je finansijski podržala Turistička organizacija Bar.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније