Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

28. 04. 2019. 12:39 >> 12:40
1

"SVILENA PJESMA"

Ljepote Boke u spotu Nena Belana

Pjevač Neno Belan predstavio je sinoć spot za "Svilenu pjesmu" koju je za njega uradio kompozitor Momčilo Zeković.

Neno Belan je podsjetio na saradnju sa grupom Perper koja je započela prije 20 godina i kazao da se na Zekov prijedlog rado odazvao da otpjeva predivnu „Svilenu pjesmu“ za njegov autorski projekat „Džep sa tajnama“.

„Nakon izvođenja kompozicije na promociji koja je upriličena 2017. godine u nacionalnom teatru radostan sam što je došlo do prilike da spot bude snimljen u rodnom gradu mog pokojnog oca. Uživao sam prilikom snimanja,", kazao je Belan i potom ispričao nekoliko anegdota sa snimanja i predstavio prijateljicu Tivćanku Sofiju Tomičić koja mu je bila partnerka u spotu.

Momčilo Zeković je kazao da je aranžman pjesme uradio Saša Gajić, da su režiseri spota Branko Maljević i Dejan Senić, a da je za kolorizaciju bio zadužen Danila Pervov, koji i čine tim Bubulj produkcije.

"Uz veliku zahvalnost TO Tivat okupljenima je otkrio da su u planu i naredni projekti a sve kao plod saradnje sa ovim timom na projektu „Džep sa tajnama“ ali i novim kompozicijama koje očekuju ekranizaciju", navodi se u saopštenju.

Spot je realizovan uz pomoć TO Tivat.

"Dejana Stjepčević iz TO je podsjetila na jedan broj aktivnosti organizacije, te zahvalila autorima, izvođaču i režiserima na predivnoj turističkoj razglednici koju je dobila cijela Boka i grad Tivat i sa kojom će moći da se predstave na pravi način na budućim sajmovima turizma", saopštio je PR tim.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније