Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

19. 03. 2019. 19:21 >> 18:55

PREMIJERA SPOTA

Sergej: Ljubav se može iskazati i bez glasa

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković predstavio je publici novi spot za baladu "Ljubav" povodom 20 godina uspješne muzičke karijere.

U godini velikog jubileja, pjesma 'Ljubav' predstavlja prvi poklon publici.

"Veoma sam ponosan na ovu pjesmu i prelijep spot koji smo snimili u magičnom ambijentu 'Luštica bay' u Crnoj Gori, i jedva čekam da čujem reakcije publike. Pjesma 'Ljubav' je nastala za dva dana, jednostavno je ta emocija izašla iz mene i osjećao sam da nema potrebe čekati, već da je odmah treba predstaviti ljudima", rekao je Ćetković.

Sergej objašnjava da ta pjesma ima za cilj da nas podsjeti da je ljubav, zapravo, jedini univerzalni jezik.

"Posebno mi je drago što su glavni protagonisti u spotu gluve osobe, jer i oni treba ravnopravno da dijele sa svima nama najvažnije ljudske vrijednosti - razumijevanje, bliskost i zajedništvo. I mi od njih možemo mnogo naučiti. Nenad i Marina se istinski vole, hajde da nas njihov pogled, njihov zagrljaj i poljubac nauče da se ljubav može iskazati i bez glasa", zaključio je Ćetković.

Pored Sergeja, koji je napisao muziku i tekst, aranžman za pjesmu "Ljubav" su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop.

Spot je režirao Dušan Ivanović, a u spotu su se našli Nenad Mahmutović i Marina Savić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније