Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: I. P. ]

11. 03. 2019. 08:48 >> 08:35

USKORO SPOT

Ljubav - raskošna balada Sergeja Ćetkovića

Jedan od najpriznatijih i najpopularnijih regionalnih kantautora Sergej Ćetković snimio je proteklog vikenda spot za novu pjesmu Ljubav.

Spot je snimljen na Luštici, a numera Ljubav je značajan pomak u karijeri jedne od najvećih zvijezda pop muzike na ovim prostorima. 

Ostajući dosljedan svom prepoznatljivom stilu, koji godinama njeguje, Sergej, ovog puta, ipak, pravi neuobičajen i veoma delikatan korak, kako po pitanju same numere, tako i spota koji će veoma iznenaditi publiku, prije svega u smislu simbolike, emocije i poruke koju će poslati.

Naime, pjesma i spot će pokazati da se prava ljubav može otpjevati i pokazati i bez glasa.

Spot će, kako je najavljeno, premijerno biti predstavljen na ozvaničnom YouTube kanalu Sergeja Ćetkovića, koji potpisuje muziku i tekst.

Aranžman su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, a za sjajnu ekranizaciju, koja gotovo da prerasta u emotivnu filmsku priču, je zadužen Dušan Ivanović, autor mnogih nagrađivanih filmova i reklama.

"Ova pjesma predstavlja nešto zaista posebno u mojoj dosadašnjoj karijeri. Balade me uvijek najviše inspirišu, ali se pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju, da vas pri svakom slušanju uvijek iznova potpuno pomjere, ne događaju toliko često. Ova je upravo takva. Raskošna, iskrena, duboka do te mjere da je možda i nepotrebno opisivati je riječima. Iz tog razloga sam želio da je isprati potpuno neočekivan, vrlo simboličan i dirljiv spot koji će, siguran sam, poslati veoma važnu poruku", kaže Sergej, koji je rekao i da je "Luštica bay" bio pravi izbor lokacije, prije svega zbog čarobne atmosfere novog grada na Jadranu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније