Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: M.M ]

09. 03. 2019. 13:19 >> 12:44

U SPLENDIDU

Sergej rođendansku tortu podijelio sa obožavateljkama

Crnogorkama, brojnim gošćama iz regiona i njihovim pratiocima Sergej Ćetković održao je osmomartovski koncert u hotelu Splendid.

Najpoznatiji crnogorski kantautor 8. marta slavi rođendan, a od 2013. godine na taj dan održava koncert u hotelu Splendid.

 

Publika je oduševljeno pjevala hitove koji su ga proslavili i zahvaljujući kojima je stekao epitet omiljenog interpretatora širom regiona. Ni ovoga puta nije izostalo iznenađenje poslastičara hotela Splendid.

Uz tortu u obliku koncertnog klavira, stigla su i dva čokoladna mikrofona, za njegove najšarmantnije ali najmlađe prateće vokale koje su iz prvog reda “otpjevale” kompletan tatin repertoar.

Veliki džentlmen je i rođendansku tortu podijelio sa obožavateljkama koje su ga “opkolile” mobilnim telefonima bilježeći svaki sekund nastupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније