Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: F.R. [ Beta ]

09. 02. 2019. 21:54 >> 21:22

NA SRCU

Bivši gitarista Flitvud Meka imao hitnu operaciju

Bivši gitarista američko-britanske grupe Flitvud Mek Lindzi Bakingem oporavlja se poslije hitne operacije srca, ali njegove glasne žice su oštećene, javila je danas njegova supruga.

Kristen Bakingem, koja živi u Los Anđelesu, rekla je da je njen suprug odveden u bolnicu krajem prošle nedjelje, da se sada oporavlja kod kuće i da je snažniji iz dana u dan, prenio je BBC.

Bakingem, 69, je isključen iz grupe prošle godine. On je pokrenuo sudski postupak protiv njih ali je kasnije postigao vansudski dogovor.

"Prošla godina je u najmanju ruku bila vrlo stresna i teška godina za našu porodicu. Osjećamo se srećni što je živ, a i on, i raduje se oporavku i tome da sve ostane iza njega", napisala je ona.

Ona je rekla da nije jasno da li je oštećenje glasnih žica muzičara trajno.

Bakingem se pridružio grupi Flitvud Mek 1975. sa svojom tadašnjom djevojkom Stivi Niks. On je napustio bend 1987, i vratio se deceniju kasnije.

Napisao je neke od najpoznatijih numera grupe, uiključuju "Go Your Own Way".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније