Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Klix.ba Objavila: M.M.Lj. ]

28. 01. 2019. 22:58 >> 22:28

EUROSONG

Francusku predstavlja transseksualac Bilal

Francusku će na takmičenju za najbolju pjesmu Evrope, koje će biti održano 18. maja u Tel Avivu, predstavljati transseksualac Bilal Hasani.

 

Nakon što je uz osvojenih 200 bodova na takmičenju Destination Eurovision odnio uvjerljivu pobjedu, Hasani će Francusku predstavljati pjesmom "Roi", što u prijevodu znači "Kralj".

Devetnaestogodišnji Bilal Hasani je francuski pjevač i tekstopisac marokanskog porjekla. Muzikom se počeo baviti kada je imao pet godina, a postao je poznat prije učešća na takmičenju Destination Eurovision. Na Jutjubu ima blizu 800.000 pratilaca.

Informacija da će Hasani predstavljati Francusku na Eurosongu izazvala je veliku pažnju javnosti, uglavnom zbog činjenice da je transseksualac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније