Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ RTS, objavila B.B. ]

22. 11. 2018. 13:53   >>  13:32 1

FORBS IZRAČUNAO

Keti Peri najplaćenija pjevačica u 2018.

Magazin Forbs objavio je listu 10 najplaćenijih pjevačica u 2018. godini, a na prvo mjesto se, poslije tri godine, vratila Keti Peri i zbacila sa trona Bjonse.

Kako navodi Forbs, Keti Peri (34) je u toku ove godine zaradila 83 miliona dolara, odnosno nešto više od milion dolara po svakom nastupu. Pored toga, ona je navodno plaćena 20 miliona dolara za svoju ulogu sudije u emisiji Američki idol.

Zahvaljujući činjenici da joj je album Repjutejšn (Reputation) prodat u dva miliona primjeraka u prvih sedam dana od objavljivanja, Tejlor Svift je, po proceni Forbsa, ove godine druga sa zaradom od oko 80 miliona dolara.

Forbs napominje da je Sviftova vrlo lako mogla da dođe do prvog mjesta na listi, ali da je njena turneja zakazana van perioda obračuna za tekuću godinu.

Na trećem mjestu nalazi se Bjonse, koja je ove godine objavila prvi album sa svojim mužem, reperom Džejem Zijem. Ona je ove godine zaradila 60 miliona dolara.

"Isplati se biti Pink", navodi Forbs, dodajući da je ova poznata pjevačica u toku 2018. godine, zaradila 52 miliona dolara.

Sa 66 nastupa, filmom "Zvezda je rođena" i dogovorima sa "Versačeom" i kompanijom MAK (MAC), Lejdi Gaga je ove godine zaradila 50 miliona dolara.

Da nema namjeru da se zaustavi sa svojih 49 godina pokazala je Dženifer Lopez, koja je zaradila 47 miliona dolara i nalazi se na šestom mjestu najplaćenijih pjevačica.

Svjetska zvezda sa Barbadosa, Rijana, zaradila je 37,5 miliona dolara, iako nije bila na turneji još od 2016. godine. Forbs navodi da je Rijana svoje prihode ostvarila od kozmetike i veša za žene, kao i za ulogu u filmu "Oušnovih 8".

Helena Fišer bogatija je za 32 miliona dolara nakon, prenosi časopis, fenomalne turneje na kojoj je zarađivala više od milion dolara po nastupu.

Uzimajući pola miliona dolara za veče u Las Vegasu, a skoro duplo više po arenama u Evropi, Selin Dion se lako popela do cifre od 31 milion dolara, koliko je zaradila ove godine.

Na posljednjem, 10. mjestu, sa 30 miliona dolara, nalazi se Britni Spirs.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније